Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de privacitat

PSOTHERAPY

Productes formulats específicament per a la cura diària de pells molt seques amb tendència a PSORIASIS, DERMATITIS I ÈCZEMES.

Els productes de la línea Psotherapy estàn també indicats per a la cura diària de pells amb tendència a altres patologies que causen una extrema sequedat de la pell, entre les quals, èczemes, ictiosi, liquen ruber planus, pitiriasi rosada de Gibert, xeroris.

L’eficàcia dels productes Psotherapy està directament relacionada amb la freqüencia d’aplicació.

Les aplicacions diàries normalemnt recomanades, representen la mínima freqüencia que permet asssolir els resultats satisfactoris en un període de temps relativament breu.

Excepte en casos específics, reduir la freqüencia d’aplicació de les recomanades no és aconsellable, sent al contrari una freqüència més gran.

DIETA

Durant l’ús dels productes Psotherapy s’aconsella consumir preferiblement proteïnes d’origen vegetal en lloc de les d’origen animal, eliminar o reduir el màxim possible el consum de llet i els seus derivats i carns vermelles, deixar de fumar i eliminar  totalment el consum d’alcohol ja que investigacions científiques han demostrat que poden ser factors desencadenants de la psoriasis.

Per a més informació fer click