TRIND

 

TRIND Cosmetics és una empresa holandesa amb seu a Amersfoort amb més de 30 anys d'experiència en la cura de les ungles, que opera a més de 35 països.

Els productes TRIND tracten ungles, cutícules, mans i peus amb uns resultats sorprenents. TRIND reforça les ungles i millora la seva bellesa sense alterar la seva estructura natural.

Gràcies a l'experiència de TRIND, a una àmplia recerca de laboratori i una interacció constant amb els clients, TRIND pot oferir a milions de persones a tot el món la solució adequada per embellir i resoldre els problemes de les ungles. Amb TRIND, tenir unes ungles precioses és  possible per a tothom.

 

El secret de TRIND és el resultat de 30 anys de recerca de desenvolupament de productes i d’interacció amb dones, tot això basat en la nostra passió per unes ungles boniques. Som  experts oferint a les dones l'oportunitat de mostrar la veritable bellesa de les seves ungles.

Els productes TRIND són molt eficaços, hem desenvolupat fórmules i tècniques úniques per assegurar l’efectivitat i absorció dels ingredients actius a l’interior de les ungles per obtenir els resultats més òptims.