Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de privacitat

TRIND

 

TRIND Cosmetics és una empresa holandesa amb seu a Amersfoort amb més de 30 anys d'experiència en la cura de les ungles, que opera a més de 35 països.

Els productes TRIND tracten ungles, cutícules, mans i peus amb uns resultats sorprenents. TRIND reforça les ungles i millora la seva bellesa sense alterar la seva estructura natural.

Gràcies a l'experiència de TRIND, a una àmplia recerca de laboratori i una interacció constant amb els clients, TRIND pot oferir a milions de persones a tot el món la solució adequada per embellir i resoldre els problemes de les ungles. Amb TRIND, tenir unes ungles precioses és  possible per a tothom.

 

El secret de TRIND és el resultat de 30 anys de recerca de desenvolupament de productes i d’interacció amb dones, tot això basat en la nostra passió per unes ungles boniques. Som  experts oferint a les dones l'oportunitat de mostrar la veritable bellesa de les seves ungles.

Els productes TRIND són molt eficaços, hem desenvolupat fórmules i tècniques úniques per assegurar l’efectivitat i absorció dels ingredients actius a l’interior de les ungles per obtenir els resultats més òptims.