Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de privacitat

STOPIS

¿Qué es Stopis?

Tractament natural que ajuda a madurar la bufeta dels nens.

Stopis és un extracte de llúpul, de la planta anomenada Humulus Lupulus. Apart de les propietats conegudes com relaxant regulador de l’equilibri nerviós, ajuda al nen a controlar l’enuresi infantil nocturna en poques semanes d’una manera molt senzilla.  Les propietats d’aquests elements naturals principalment es troben a l’aroma que desprèn el producte. 

Les seves característiques, permeten la seva administració inhalatòria, similar als productes inhalats per la congestión nasal. Tambié està disponible en xarop. 

Conté Tanins com les Proantocianidines, amb propietats astringents que ajuden a la maduració de la bufeta; Flavonides com la Rutina, amb propietats antidiürètiques  similars a l’hormona vasopressina i àcids Gaba, que milloren la neurotransmisió si la bufeta està plena, avisant al cervell perquè s’escapi de forma involuntària.