Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de privacitat

NATURBRUSH

Naturbrush és la primera marca espanyola de raspalls de dents biodegradables.

Fem un producte artesanal, lleuger i natural, fabricat en bambú. Un raspall biodegradable no només cuida el nostre entorn, també cuida la nostre salut. El bambú és un antibacterià natural, repela els microbis i agents externs que s’acumulen en els raspallets tradicionals de plàstic. Evitant que s’acumuli la brutícia a la seva superfície. En pocs dies notarem la gran diferència en la nostre higiene bucal.

Quan arribi el moment de canviar el raspall per algun altre de la nostre gama, podràs enterrar el vell al teu jardí o en un test i comprovar com en poc temps ha desaparegut per complet, estalviant al mon un residu contaminant a processar. Ho farà no tan sols per estar fabricat de bambú, sinó perquè els seus filaments fets de bionylon que s’encarreguen de fer una feina molt més eficaç en el raspallat que les seves homologues tradicionals.