Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de privacitat

Nuura

NUURA

NUURA, fundada a Barcelona per la 4a generació d'una família de farmacèutics amb una gran sensibilització pel respecte a la planeta, apassionats pel mar i per la cura de les persones.

Una família de navegants i surfistes, que porta en el seu ADN el respecte per l'ecosistema marí i la natura, pionera en l'elaboració de pro-biòtics naturals en les seves formulacions des de 1922 i en l'actualitat especialistes en el desenvolupament de cremes personalitzades per a la cura de la pell.

Una nova generació, on l'ètica és filosofia de vida: "Apostem per utilitzar el coneixement i el que la natura ens dóna per millorar la vida i la salut de les persones; sent conscients que l'únic camí valgut és tornar a la natura el que ella ens ofereix ".