HARTMANN

 

HARTMANN és una companyia pionera en productes sanitaris des de 1818.
Fa més de 190 anys que ofereixen i desenvolupen solucions revolucionàries per gestionar millor la salut, sustentades per productes d'altes prestacions i certificacions de qualitat i medi ambient.

 

LÍNIA DE PRODUCTES:

INCONTINÈNCIA:

 

Els productes per a la gestió de la incontinència cobreixen totes les necessitats que aquesta patologia produeix en els usuaris; amb ells les persones afectades, siguin actives o dependents, guanyen en confiança, en dignitat i qualitat de vida. Aquesta gamma de productes s'ha desenvolupat especialment per respectar el pH de la pell, aportant comoditat, discreció i seguretat als usuaris.

 

AUTOCURA:

 

Des de la experiència sanitària professional de Hartmann, adapten els dispositius de diagnòstic i els productes de primers auxilis perquè es facin servir a la llar. Així podem donar poder als pacients i usuaris posant al seu abast sistemes per controlar i gestionar la seva pròpia salut.

 

TRACTAMENT DE FERIDES:

 

Les solucions per al tractament de ferides ofereixen a pacients i professionals sanitaris productes d'altes prestacions, senzills i eficaços que redueixen i simplifiquen els tractaments, combinant eficiència clínica amb confort. La extensa gamma engloba des de productes senzills a dispositius d'alta tecnologia, dissenyats per oferir flexibilitat i la màxima eficiència econòmica.

 

VALERIANES KNEIPP:

 

La valeriana és una de les plantes medicinals de major ús des de l'antiguitat. S'utilitza principalment per tractar aquelles afeccions de la salut relacionades amb l'excitació nerviosa, especialment els trastorns del somni i els episodis de nerviosisme i estrès. Per això, tradicionalment s'ha considerat aquesta planta com un tranquil·litzant natural.